Skud mod bil i Albertslund

Foto: Rigspolitiet.

Omkring kl. 17.35 i dag blev der affyret skud mod en bil midt i et vejkryds i Albertslund.

Skudepisoden fandt sted i krydset ved Roskildevej. Her blev en mand overfladisk strejfet og han blev efterfølgende bragt til behandling på skadestuen. Københavns Vestegns Politi oplyser, at manden er udskrevet igen.

Københavns Vestegns Politi efter skudepisoden massivt til stede ved hændelsen på Roskildevej.

Efterforskningen tyder, ifølge politiet, på, at der blev skudt mod en mørk personbil, som derefter kørte væk fra stedet ad Albertslund mod syd (Vallensbæk).

Fra samme sted flygtede desuden en mindre lys personbil ad Damgårdsvej mod nord.

Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt før, under eller efter skudepisoden i dag ca. kl. 17.35 ved Roskildevej og Albertslundvej.


Som vi tidligere har skrevet, så har der også været to andre skyderier i Albertslund, nemlig mod et hus på Tranehusene 4. Første gang der blev skudt var natten til mandag klokken ca. 00.35 og anden gang var natten til i dag kl ca 01.20. I forbindelse med skyderiet blev flere ruder i huset knust, men ingen personer er kommet til skade.

– Vi holder alle muligheder åbne, efterforsker bredt og interesserer os naturligvis for, om der kan være en sammenhæng mellem skudepisoderne eller om de kan være banderelateret, men det er for tidlig at sige noget om, og det må vores videre efterforskning afklare, siger politiinspektør Mikael Wern, Københavns Vestegns Politi.

Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner og andre som eventuelt måtte have oplysninger om skudepisoderne. Politiet kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Læs også: Politiet søger vidner – to gange er der blevet skudt mod hus i Albertslund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.