Efter skudepisoder – nu indfører politiet visitationszone i Albertslund

Politiet har indført visitationszone i Albertslund efter flere skyderier. Illustration: Københavns Vestegns Politi.


Albertslund har lagt gader til tre skudepsioder på blot to døgn. Senest i eftermiddag hvor en mand måtte på skadestuen efter at være blevet strejfet af skud.

Natten til mandag og natten til i dag blev der affyret skud mod et hus på Tranehusene i Albertslund – ingen personer kom til skade, men ruder i huset blev knust. Kort efter klokken 17.30 i eftermiddag blev der affyret skud midt i vejkrydset Roskildevej og Albertslundvej. Her blev en mand strejfet og måtte behandles på skadestuen.

Skyderierne har nu fået politidirektøren for Københavns Vestegns Politi til at indføre visitationszone, hvor politiet i en perioden lave lave stikprøvevis visitationer, undersøge tøj og andre genstande samt køretøjer inden for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Visitationszonen, der gælder fra i dag kl. 21 er afgrænset af Vestskovvej, Herstedøstervej, Stensmosevej, Roholmsvej, Vallensbæk Torvevej, langs kommunegrænser til henholdsvis Brøndby og Vallensbæk Kommune, Albertslundvej, følger Vridsløsevej til Herstedøstervej og Vestskovvej.

Visitationszonen vil være gældende frem til 1. maj kl. 21.00.

– Det er alvorligt, at der bliver skudt på åben gade, og en visitationszone er et godt værktøj i vores indsats med at bringe det til ophør og retsforfølge de skyldige, siger politiinspektør Mikael Wern, Københavns Vestegns Politi.

Udover visitationszonen vil politiet også øge patruljeringen og skærpe opmærksomheden i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.