To på skadestuen efter færdselsuheld
Mandag morgen kort efter klokken syv rykkede politiet og redningspersonale ud til et færdselsuheld med tre bilister involveret ved Roskilde.

Uheldet skete, da en 24-årig mand fra Ishøj kørte i en personbil ad Køgevej mod syd og ville svinge til venstre ad Søndermarksvej. En bus, der kørte ad Køgevej mod nord i 2. vognbane, holdt tilbage, hvorefter den 24-årige begyndte svingningen. Herunder kørte han ind i en 59-årig kvinde fra Solrød Strand, der kørte i en personbil i nordlig retning i 1. vognbane. Ved sammenstødet blev den 24-åriges bil skubbet over i en tredje personbil ført af en 56-årig mand fra Gadstrup i nordlig retning i 2. vognbane.

Den 24-årige og den 59-årige blev begge bragt til skadestuen til kontrol, men de var sluppet uskadte fra uheldet, oplyser politiet.

Uheldet skabte kødannelse på stedet i en lille time, til vejen var ryddet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.