Statsministeren besøger Motalavej

I forlængelse af regeringens “ghetto-pakke” besøger statsminister Lars Løkke Rasmussen på fredag Motalavej i Korsør.

Motalavej er blandt de boligområder, som regeringen mener er en “ghetto”.

– Der er huller i Danmarkskortet, hvor jeg ikke kan genkende det, jeg ser. Jeg bliver meget bekymret over, at der i vores land eksisterer enklaver isoleret fra det omkringliggende samfund.
Vores samfundskontrakt falder fra hinanden, når alt for mange forsørges af det offentlige, og alt for få har et reelt job, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen forud for besøget på Motalavej og fortsætter:

– Samtidig sætter parallelsamfund vores værdier som ligeværd, frisind, tolerance og ligestilling under pres. Når kvinder regnes for mindre værd end mænd, når man ikke forstår og taler dansk, og når unge udsættes for social kontrol, så er der noget helt galt. Det skal vi sætte ind overfor – vi skriver altså 2018. Parallelsamfundene skal nedbrydes én gang for alle.

Besøget på Motalavej i Korsør finder sted fredag den 9. marts, hvor statsministeren får en rundvisning i området og drikker kaffe i beboerhuset med myndighedsrepræsentanter, beboere og medarbejdere i kvarteret. Statsministeret oplyser, at Lars Løkke Rasmussen ankommer på Motalavej 57B kl. 12.30.

– Det bliver spændende at få rundvisninger på Motalavej i Korsør og høre om problemerne i området og de lokale bud på løsninger, slutter statsministeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.