Tre mænd anholdt for røveri mod Harald Nyborg i Roskilde
Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man her til formiddag har anholdt tre mænd og sigtet dem for røveri mod Harald Nyborg på Industrivej i Roskilde.

De anholdte, en 23-årig og en 24-årig mand fra Roskilde og yderligere en 24-årig mand fra Taastrup, er sigtet for at have begået røveri mod mod Harald Nyborg om aftenen den 21. november sidste år. Under røveriet blev der truet med skydevåben, hvilket gjorde, at de fik udleveret kontanter.

Politiet har efterforsket både røveriet mod Harald Nyborg og flere andre røverier igennem en periode, hvor fremgangsmåden typisk har været, at røverierne er lavet ved lukketid.

Efterforskningen fortsætter omkring de anholdte, og politiet vil ikke afvises, at de tre anholdte også sigtes for andre røverier, der er lavet under lignende omstændigheder.

Politiet er tilfredse med, at efterforskningen nu har ført til konkrete resultater, men der er stadig et stort arbejde foran med efterforskningen af dette og de øvrige røverier, som politiet ikke ønsker at sige noget yderligere om på nuværende tidspunkt.

De tre anholdte fremstilles i Retten i Roskildesenere i dag og det forventes, at anklagemyndigheden vil kræve lukkede døre ved grundlovsforhøret.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.