To mænd anholdt i stjålet bil – forsøte at flygte fra politiet med 130 km/t
Klokken 02.50 i nat var politiet i gang med et biljagt ved Køge.

En politipatrulje fulgte efter en bil ad Vordingborgvej mod syd. Den flygtende bil kørte omkring 130 km/t, og føreren var øjensynlig ikke interesseret i at standse, da politiet signalerede til ham, at han skulle. Udover Midt- og Vestsjællands Politi kom politi fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til hjælp og indgik i forfølgelsen af bilen.

På et tidspunkt kørte bilen ad en blind vej og for enden af den endte biljagten. Men de to personer i bilen forsøgte at stikke af af fra stedet til fods, men de blev hurtigt løbet op af politifolkene og anholdt.

De anholdte, en 24-årig mand fra Vordingborg og en 28-årig mand fra Præstø, blev sigtet for forsøg på indbrud på Østre Vindingevej i Roskilde, hvor bilen blev set i forbindelse med indbrudsforsøget den 1. marts. Bilen var stjålet i Ølstykke den 15. februar sidste år, og har således været efterlyst i over et år.

De anholdte bliver afhørt i dag, og politiets jurister vil vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.