Flere anholdt efter Ungdomshus-demonstration: besatte nedrivningstruet bygning
Torsdag markede demonstranter 11-årsdagen for rydningen af Ungdomshuset i København.

Omkring 300 demonstranter var mødt frem på Blågårds Plads på Nørrebro og politiet var massivt til stede. Demonstrationen gik fra Blågårds Plads mod Rådhuspladsen. Demonstrationen forløb fredeligt, men undervejs brød en større gruppe demonstranter med hoveddemonstrationen og gik mod Enghavevej hvor de besatte en tom bygning i Slagtergårdene, som et flertal i Borgerrepræsentationen tilbage i december måned besluttede skulle rives ned.

Københavns Politi oplyser, at besætterne efterfølgende blev anholdt og sigtet for husfredskrænkelser.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.