Irma satser på københavnerne – flere butikker lukker

Irma i Frederikssund er en af de 11 butikker der lukker, når Irma fremover satser på københavnerne. Foto: Google Streetview.


Fremover vil Irma satse på københavnerne. Det betyder bl.a. lukning af butikkerne i provinsen.

Coop Danmark A/S, der ejer Irma-kæden, oplyser, at man i forbindelse med kædens nye strategi ”Det Urbane Irma 2018-2022”, vil koncentrere sig om at gøre mere for de københavnske kunder og lukke en lang række butikker, der ikke falder under Irmas defination af Urban, nemlig København, dele af Nordsjælland og “der hvor københavnerne opholder sig i fritiden og kører hen, når de har fri fra arbejde”, som det hedder i en pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S.

– Irma skal være noget særligt, og vi tror ikke på, at vi kan være noget særligt for alle. Derfor har vi valgt at koncentrere os om de kunder, der i særlig grad går op i henholdsvis økologi, dyrevelfærd, vegetar- og plantebaseret fødevarer, i livsnydelse og madglæde samt nye varer. Det er kunder, der primært findes i København og andre storbyer, og derfor koncentrerer vi kræfterne her, siger Irmas direktør, Søren Steffensen.

Butikkerne der bliver lukket ligger i Frederikssund, Slagelse, Holbæk, Næstved, Ringsted, Virum og Taastrup samt i Valby (Roskilde vej og Valby Langgade 24) og på Sundbyvester Plads.

Kunder, der var glade for deres lukkede Irma, må fremover gå i Kvickly eller SuperBrugsen, hvis de vil handle klassiske Irma-varer.

– Der er Irma-elskere over hele Danmark. Ved at åbne ”butikker-i-butikken” kan vi tilgodese kunderne uden for København – samt tilføre Kvickly og SuperBrugsen en ekstra, unik kvalitet, siger Søren Steffensen.

Medarbejderne i de berørte butikker er orienteret og vil i videst muligt omfang blive tilbudt job andre steder i Irma og Coop. Butikkerne vil fungere normalt den kommende måned, og vil have sidste åbningsdag senest 8. april.

Mens man i provinsen altså må nøjes med at gå i SuperBrugsen og Kvickly, kan københavnerne se frem til moderniserede butikker, som i højere grad skal være madhus med et Irma supermarked og “street-kitchen”/deli’er – med mange flere færdige madløsninger af høj kvalitet. Der vil være specialafdelinger for vegetarer og veganere og der vil være langt flere varer, man ikke kan få andre steder. Irma skal, ifølge Coops pressemeddelelse, “igen være noget særligt” – for københavnerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.