Mand følte sig drillet: Lagde 12-årig dreng ned
Onsdag eftermiddag tog en mand fat i en 12-årig dreng og lagde ham ned på ryggen, da drengen stod ved et stoppested på Krænkerupvej i Havrebjerg uden for Slagelse.

Manden forsvandt bagefter fra stedet.

Politiet fandt i går frem til en 39-årige mand, der boede i et shelter tæt ved stoppestedet. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtørelsen hvorefter han blev taget med til afhøring på politistationen i Slagelse.

Her forklarede han, at drengen havde drillet ham, og at han ville give ham en lærestreg. Det kom så til at koste en sigtelse, og sagen afgøres formentlig ved, at den 39-årige får en bøde for overtrædelsen. Bødetaksten er på 3.000 kroner.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.