Tyveri fra byggeplads: Tyvene skar hul i containere
I løbet af weekenden blev der stjålet en større mængde værktøj fra en byggeplads på Lundtoftegårdsvej i Lyngby.

Tyveriet er sket i tidsrummet fra lørdag klokken 22 til søndag klokken 08, og blev anmeldt tirsdag over middag.

Ved at skære hul i to containere på byggepladsen lykkedes det tyvene at stjæle en rotorlaser, detektor, stor vinkelsliber, batterier, opladere, bore/skruemaskine, afstandsmåler og lille vinkelsliber – alt af mærket Hilti. Der er desuden stjålet en Leica Teodolit, et nivelleringsapparat, to svejseværker af mærket Migatronic, to Kempii svejseværker, en Makita slagnøgle og en Bosch cutter, oplyser Nordsjællands Politi.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.