Politiet jagter denne mand for drabsforsøg og bankrøveri
Politiet efterlyser Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, som mistænkes for drabsforsøg og bankrøveri. (Politifoto)
Politiet har siden lørdag jagtet 29-årige Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi, som politiet mistænker for at være gerningsmanden til et drabsforsøg lørdag aften på et ungt par og et bankrøveri mandag middag.

Nordsjællands Politi mistænker Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi for at være den mand, som lørdag aften klokken 21.30 overfaldt et par på Cirkel K-tanken på Bistrupvej i Birkerød med en økse.

Nordsjællands Politi har udsendt følgende signalement af Mohamed Abdelkader Salem Al-Tamimi: Mand, 29 år, 176 cm høj, mellemøstlig af udseende, mørkt hår og mørkt kortklippet fuldskæg.

Mistænkes også for Bankrøveri
Drabsforsøget er ikke det eneste han mistænkes for. Midt- og Vestsjællands Politi mistænker ham nemlig for at være gerningsmanden til et røveri mod Danske Bank på Torvet i Ringsted i dag kort før klokken 12.30. Her blev bankpersonalet truet med en kniv til at udlevere kontanter, hvorefter røveren flygtede fra stedet i en grå Sølvgrå Hyundai Getz personbil, årgang 2003 med nummerplade: VJ57665

Midt- og Vestsjællands Politi har i forbindelse med efterlysningen efter bankrøveriet advaret folk mod selv at tage kontakt til den efterlyste men i stedet for opfordre til at observere mod ham og straks kontakte politiet via alarm tlf. 112 med oplysninger om, hvor den eftersøgte befinder sig.

This slideshow requires JavaScript.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.