Bank røvet i Ringsted – Øksemanden fra Birkerød mistænkes for røveriet

Denne mand efterlyses for røveriet mod Danske Bank, Torvet, Ringsted. (Politifoto)

Danske Bank på Torvet i Ringsted blev kort før klokken 12.30 udsat for røveri – politiet mener, at gerningsmanden kan være den samme mand, som lørdag aften overfaldt et ungt par med en økse i Birkerød.

Politiet har en intensiv menneskejagt i gang på den mand, som lørdag aften på en Cirkel K Tank i Birkerød overfaldt en mand og en kvinde med en økse. Gerningsmanden har siden været på flugt, men i dag slog han – måske – til mod Danske Bank på Torvet i Ringsted.

Politiet modtog opkaldet fra banken klokken 12.26. En mand havde med en kniv truet personalet til at udlevere et kontantbeløb, som han puttede i en medbragt NETTO-pose.

Røveren flygtede derefter i en Sølvgrå Hyundai Getz personbil, årgang 2003 med nummerplade: VJ57665, som under røveriet var parkeret på en parkeringsplads på Schandorffsvej bag banken.

Ud til bilen blev røveren forfulgt af bankpersonale, der optog fotos af bilen på parkeringspladsen og under den videre flugt ad Bøllingsvej i nordlig retning mod sygehuset og herfra videre i ukendt retning.

Bilen blev stjålet søndag aften klokken ca. 22.35 på Frederikssundsvej i København NV, hvor den stod med bilnøglerne i tændingen.

Midt- og Vestsjællands Politi kan endvidere offentliggøre overvågningsfotos fra Danske Bank, Ringsted, af røveren, der beskrives som:

Mand, ikke etnisk dansker af udseende, ca. 25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: let krøllet hår, smalt hovede, iført: Bordeaux/brun jakke, sort hættetrøje under jakke, mørke cowboybukser, sko med lyse såler, mørk hue, medbragte: gul NETTO-pose, Bevæbning: kniv.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder ud fra en tese om, at gerningsmanden til røveriet kan være identisk med gerningsmanden, der lørdag stod bag et økseoverfald på en tankstation i Birkerød.

Politiet er massivt til stede i Ringsted-området med henblik på efterforskning af røveriet og eftersøgning af den mistænkte mand.

Hvis den mistænkte røver træffes, vil politiet advare mod at kontakte ham, men i stedet for opfordre til at observere mod ham og straks kontakte politiet via alarmtlf. 112 med oplysninger om, hvor den eftersøgte befinder sig.

Henvendelser i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi via tlf. 114.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.