To kvinder anholdt efter forsøg på tricktyveri
To udenlandske kvinder fremstilles fredag formiddag i grundlovsforhør, sigtet for forsøg på tricktyveri.

Det var en borger, som i går bemærkede to kvinder, som luskede omkring ved et plejecenter på Stillingevej i Kr. Stillinge uden for Slagelse. Borgeren anmeldte det til politiet og kort efter var en politipatrulje fremme på stedet. Her kunne betjentene se en tilsyneladende uvedkommende kvinde i en af plejeboligerne.

Da politiet kom ind i lejligheden, var der to kvinder, der flygtede ud af vinduet. Den ene blev anholdt på stedet, mens den anden forsøgte at stikke af, men hun blev hurtigt løbet op af en betjent og anholdt.

Der er tale om to udenlandske kvinder på 18 og 25 år, og de blev sigtet for forsøg på tyveri.

Kvinderne fremstilles fredag formiddag i grundlovsforhør i retten i Næstved, og det skal nu undersøges, om de anholdte har forbindelse til andre tricktyverier.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.