Fire anholdt i stjålet bil
Torsdag aften klokken 19.20 bemærkede en patrulje fra færdselspolitiet, at der holdt en stjålet bil på rastepladsen på Sydmotorvejen i Tappernøje og besluttede sig for at følge efter den, da den kørte.

Bilen, der var stjålet i Esbjerg, kørte sydpå og politiet fulgte efter. Ved Guldborgsundtunnellen blev den standset, da bommene gik ned.

Der var fire personer i bilen: En 40-årig mand, en 38-årig kvinde, en 37-årig mand, og en endnu uidentificeret udenlandsk mand var fører. De blev alle fire anholdt og sigtet for tyveri af bilen og taget med til afhøring på politistationen i Nykøbing F.

Føreren af bilen var fredag formiddag fortsat anholdt, for at man kan fastlægge hans identitet, mens de tre øvrige blev løsladt efter afhøring.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.