Engelske klubber interesseret i Lyngby Boldklub
To engelske klubber er interesseret i at købe Lyngby Boldklub. Det oplyser klubben selv på sin hjemmeside.

Der er tale om henholdsvis en klub fra Premier League og en fra Championship.

To andre købere er også interesseret i Lyngby Boldklub, her er der tale om en investorgruppe som har fokus på ejendomsmulighederne, samt en gruppe af lokale kræfter, der sammen med kræfter i klubben kæmper for at etablere en købergruppe, der kan overtage aktieposten og kapitalisere klubben.

Aktierne næsten intet værd
Ifølge Lyndby Boldklub er det ikke prisen på det tidlgere Hellerup Finans’ aktiepost, som afskrækker eventuelle købere. Aktierne er nemlig stort set værdiløse på nuværende tidspunkt på trods af Hellerup Finans’ investering på ca. 50 millioner kroner.

Der skal millioner på bordet
Det som køberne nok har mest fokus på er, at der skal hostes op med nogle millioner her og nu og i den nærmeste fremtid, for at holde klubben kørende.

Således skal der indskydes 10.000.000 kontant her og nu samt minimum yderligere 5.000.000 inden 30. juni. Dertil kommer behovet for yderligere 5-10.000.000 inden 30. juni 2019 – afhængigt af en ny ejers ambitionsniveau, oplyser Lyngby Boldklub, som har givet alle potentielle købere de samme oplysninger.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.