Lyngby Boldklub har ikke betalt løn til spillerne – der forhandles fortsat med potentielle købere
Lyngby Boldklub A/S oplyser, at man tirsdag ikke har udbetalt løn til klubbens spillere.

I en meddelelse fra Lyngby Boldklub A/S hedder det bl.a.:

“Efter en lang dag hvor der er afdækket og forsøgt flere forskellige løsninger for at få fremskaffet de nødvendige midler til at betale løn til spillere, stab og administration m.fl., må vi desværre konstatere, at det ikke er lykkes at komme i mål rettidigt.”

Endvidere hedder det:

“Der har været drøftelser og forhandlinger omkring salg af klubben hele dagen samtidigt med, at der har været arbejdet på en kortsigtet løsning for at få betalt løn til tiden – en af mulighederne har været drøftelser med stærke lokale kræfter, som her til aften (tirsdag aften -red.) har meddelt, at de desværre ikke kan nå det inden midnat, men at de vil forsøge at samle en gruppe af lokale interessenter, der vil overtage klubben og levere den nødvendige finansiering minimum frem til sommeren 2018.”

Lyngby Boldklub A/S oplyser, at der stadig er stadig forhandlinger med andre potentielle købere, hvor specielt en af dem var meget aktiv tirsdag. Der har været fremskridt, oplyser Lyngby Boldklub A/S, men grundet konstruktionen hos den potentielle køber kræver det mere tid at lande en mulig aftale med dem.

“De kommende dage byder fortsat på forhandlinger med de potentielle købere, og som tidligere udmeldt er det vores håb, at vi senest fredag har en afklaring.”

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.