Politiet leder efter fire drenge efter indbrud og brand i kolonihaveforening
Arkivfoto: Rolf Larsen
Midt- og Vestsjællands Politi forsøger at identificere fire store drenge i forbindelse med indbrud og brand i kolonihavehuse i Haveforenignen Søndervang i Ringsted.

Fredag kort efter middag kontaktede en årvågen borger politiet, fordi fordi han hørte en rude blive knust i et kolonihavehus. Han undersøgte det nærmere og holdt fire drenge under observation. To af drengene gik fra stedet, hvorefter han henvendte sig til de to tilbageværende ved et kolonihavehus, hvor en rude var knust. Drengene bedyrede deres uskyld, men stak pludselig af, da der kom røg et andet kolonihavehus.

Brandvæsnet blev tilkaldt til at slukke en mindre brand i noget græs.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu forsøger at få de to 13-15 årige drenge samt de to der stak af identificeret for at få klarlagt, hvad deres ærinde i kolonihaven har været. Endvidere skal politiet også undersøge, om de kan have noget med branden at gøre, ligesom politiet efterfølgende kunne konstatere, at der var forøvet flere indbrud i kolonihavehusene i haveforeningen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.