Satudarah MC smides ud af bygning på Falster
Foto: Jacob Hahury (CC BY-SA 2.0)

Rockergruppen Satudarah MC må nu se sig om efter et nyt klubhus, efter udlejeren af en nedlagt trælasthandel i Idestrup på Falsters har opsagt lejekontrakten.

Opsigelsen kommer efter en længere periode med pres fra både borgere i byen og kommunalbestyrelse, som ikke ønskede, at Satudarah MC fik klubhus i byen.

Bygningen blev lejet allerede tilbage i slutningen af oktober, men Guldborgsund Kommune nedlagde forbud mod aktivitet på adressen – et såkaldt §14-forbud, da man hos både politi og kommune mente, at lejeren reelt var Satudarah MC.

I dag ophævede udlejeren, virksomheden J. Hensen, så lejekontrakten og det glæder kommunaldirektør i Guldborgsund Kommune, Søren Bonde:

– Det er jo en sag mellem lejer og udlejer, at lejer nu bliver opsagt. Men jeg er tilfreds med at høre, at udlejer nu handler i denne sag og gør alvor af at opsige lejemålet. Det kan vi kun være tilfredse med.

– I denne sag har der været en tæt dialog mellem borgerne i Idestrup, politiet og Guldborgsund Kommune, og jeg er rigtig glad for det gode samarbejde, som jeg gerne vil kvittere for her fra kommunens side. Det, tror jeg, har været helt afgørende i denne sag, siger kommunaldirektøren og fortsætter:

– Der må ikke herske tvivl om, at vi som kommune ikke ønsker rockere eller rockerrelaterede aktiviteter i vores kommune, og at vi derfor glæder os over, at udlejer nu tager ansvar. Det er en god dag for Idestrups borgere – og dermed også for hele Guldborgsund Kommune.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.