Ingen ‘Rock i Haven’ – Roskilde-koncert aflyst

Det skulle være et brag af en musikalsk fest med navne som Dizzy Mizz Lizzy, Medina og Sort Sol på plakaten og det skulle være centralt – i Roskildes Byparken. Men nu er det hele aflyst.

Koncerten, der skulle være løbet af stablen den 19. maj i år, bliver ikke til noget alligevel. Det står klart efter arrangøren, Danske Koncerter & Events ApS, har valgt at aflyse på grund af økonomiske problemer.

– Det er med stor beklagelse at vi må oplyse at Rock I Haven 2018 ikke bliver gennemført, skriver arrangøren på Facebook og fortsætter:

– Udfordringer med økonomien, manglende erfaring, samt uenigheder om økonomi omkring leje af Byparken, samt at vores salg af erhvervspartnerskaber slet ikke har nået det niveau vi ønskede har gjort at vores vigtigste forpligtelse, nemlig at honorerer artisterne, ikke kunne overholdes.

Artisterne, Dizzy Mizz Lizzy, Sort Sol, Mads Langer, Medina, Kato og Page Four, kommer dermed ikke til at spille og Danske Koncerter & Events ApS lover, at alle der har købt billet kan få refunderet deres penge, hvis de kontakter Billetlugen på tlf. 70 263 267.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.