Rockere i hundredvis til bisættelse
Arkiv foto: DaifH/Wikimedia Commons.
Op mod 500 mennesker deltog lørdag i bisættelsen af Hells Angels rockeren Kim ‘Nifinger’ Jensen. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Blandt de mange deltagere var rockere fra ind og udland fra både Hells Angels, HA-støtteklubber og fra Bandidos. Der blev kørt i kortege fra Hells Angels Nomads-afdeling på Amager, som Kim Jensen var tilknyttet til Vester Kirkegård.

Kim Jensen blev idømt otte års fængsel for sin andel i et skudangreb i Københavns Lufthavn i 1996, hvor et medlem af Bandidos blev dræbt og flere blev såret. Angrebet bliver ofte omtalt som starten på Den Store Nordiske-rockerkrig mellem Hells Angels og Bandidos.

Kim Jensen døde af sygdom, han blev 50 år.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.