Politiet advarer: Nu henter vi folk til fogedretten i Stevns, Køge, Solrød og Greve

Foto: Politi.dk

“Hvis du bor i Stevns, Køge, Solrød eller Greve Kommune og er eftersøgt af fogedretten, så er det nu, du skal tage kontakt til fogedretten i Roskilde” – sådan advarer Midt- og Vestsjællands Politi, som i den kommende tid vil lave en aktion, hvor alle, som er søgt til fogeden, vil blive anholdt hvor og når de træffes.

I forbindelse med aktionen kan man risikere, at blive anholdt af politiet både derhjemme, på alle tider af døgnet og på arbejdspladsen.

Man kan dog undgå den ubehagelige oplevelse, hvis man selv henvender sig til fogedretten og får afklaret sit mellemværende.

– Erfaringsvis ved politiet, at mange med et uafklaret forhold med fogedretten selv henvender sig, når man begynder at mærke, at politiet ånder en i nakken. Det håber vi også vil ske denne gang, så vi slipper for at skulle lave så mange anholdelser, og borgerne skynder sig at få bragt sagerne i orden, siger kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.