Flere politipatruljer i biljagt: Narkobilist stoppet med sømmåtte

En såkaldt ‘sømmåtte’ måtte tages i brug, for at få standset en bilist, der forsøgt at flygte fra politiet.

Episoden fandt sted ved 2-tiden natten til lørsdag, da politiet fik øje på en personbil, som kom kørende ad Roskildevej i Solrød Sttrand. Politeit forsøgte at stoppe bilen, men føreren fortsatte og forsøgte at køre fra politiet, der optog forfølgelse med flere politipatruljer.

Bilen vendte om ved Snoldelev og fortsatte mod syd. Så lagde politiet en sømmåtte på tværs af Roskildevej, så bilisten kørte over denne med punktering på et par hjul til følge. Selvom bilen ikke kunne køre længere, så var havde bilisten ikke i sinde, at tale med politiet og stak derfor af til fods. Selvom han blev råbt an og blev ‘truet’ med en politihund, fortsatte bilisten med at løbe.

Men en politihund løber hurtigere og derfor lykkedes det at få standset føreren med et bid.

Bilisten var en 20-årig mand fra København N, som blev anholdt og sigtet for narkokørsel i personbilen. Han blev tilset af en læge på Køge sygehus efter hundebiddet, hvorefter den 20-årige i samme forbindelse fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Da politiet undersøgte hans bil nærmere fandt de ca. 95 gram hash, og den 20-årige havde i øvrigt ikke kørekort til personbil.

Den anholdte blev løsladt efter et par timer senere efter afhøring til sagerne og kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.