Næstved: To forretninger udsat for tricktyveri

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi hører gerne fra eventuelle vidner efter to forretninger i Næstved lørdag eftermiddag blev udsat for tricktyveri.

Første gang var klokken 14 på Gammel Holstedvej, hvor to mænd kom ind i butikken og fandt noget billigt, men betalte med en stor seddel. Kort efter ville de alligevel hellere betale med euro, men da det ikke kunne lade sig gøre, ville de have pengene retur. I al forvirringen slap de af sted med flere penge, end de kom med.

Anden gang var klokken 14.40 i en butik på Vestergårdsvej. Her kom der også her to mænd ind i forretningen. Den ene distraherede ekspedienten med en masse spørgsmål, og ender med at købe noget billigt, mens den anden tilsyneladende stjal en tablet fra forretningen.

De to mænd beskrives af vidner som sydlandsk af udseende, talte engelsk med accent, brun hudfarve, sort, kort hår. De talte engelsk, og den ene havde en sort læderjakke og grå bukser på, mens den bar en blåmønstret skjorte og en sort dunjakke med hvid lynlås.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.