Bilsælgeren fra helvede: Stak af med bilen og pengene
Arkivfoto: StockSnap / Pixabay
En 39-årig mand måtte lørdag formiddag se sin nykøbte bil og de penge, som han havde betalt for den, forsvinde umiddelbart efter han havde givet håndslag på handlen med en 51-årig mand. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Den 39-årige var mødtes med bilens ejer på Bellevuevej i Klampenborg, hvor de sammen gennemgik bilen og underskrev en købsaftale, hvorefter den 39-årige betalte kontant for bilen.

Den 51-årige bad herefter den 39-årige om lige at kigge i bagagerummet og afgøre, om han ville have det sprinklervæske og olie, som stod der, med sig. Da den 39-årige var gået om bag bilen, satte den 51-årige sig ind i bilen og kørte fra stedet.

Den 51-årige blev senere anholdt og sigtet for bedrageri.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.