Sigtet for overtrædelse af straffeloven: Ville teste Orøs ambulanceberedskab
Arkivfoto: Rolf Larsen
En 51-årig mand fra Orø tilkaldte uden grund en ambulance til øen – det har nu kostet ham en sigtelse for overtrædelse af straffeloven.<!–more–>

I går blev en ambulance sendt til en adresse på Orø, efter en anmeldelse om, at en person var faldet og havde brækket et ben.

Da ambulancen kom frem, blev det konstateret, at der ikke var nogen, der var kommet til skade. En 51-årig mand med adresse på Orø, forklarede til ambulancefolkene, at han ville teste ambulanceberedskabet på øen, hvorfor han havde lavet den falske anmeldelse.

Den 51-årige fik senere besøg af politiet, der sigtede den 51-årige for overtrædelse af straffelovens bestemmelse om at tilkalde hjælp uden grund. Han kan nu se frem til at få sagen vurderet af anklagemyndigheden med henblik på en straf for handling.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.