Stjålet bil endte i færdselsuheld
Lørdag formiddag fik en mand fra Venslev Enghavevej i Rude en overraskelse, da hans bil forsvandt fra indkørslen, da han skulle til at skifte til vinterdæk.

Nøglerne sad i bilen, og da han vendte ryggen til, sprang to personer ind i bilen og kørte væk fra stedet. Manden fik hurtigt startet sin anden bil og kørte efter tyvene. I bilen kontaktede han politiet. Tyvene kørte ad Sandved videre mod Sorø, hvor politiet stødte til. Bilen blev standset med stopsticks, så den punkterede, fortsatte ind i et skilt og videre ud i et kryds, hvor den ramte en anden bil. Ingen kom til skade, men de to personer i bilen – en 17-årig mand fra Nyrup og en 16-årig pige fra Stokkemarke – blev anholdt og sigtet for brugstyveri.

Den unge mand blev senere overført til Midt- og Vestsjællands Politi, hvor han var eftersøgt for en voldssag.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.