Søren Frid Optique bliver en del af Nyt Syn


Fredag den 1. december byder Søren Frid Optique på et glas vin til alle interesserede. Fra venstre ses Søren Frid, Didde Døj Hansen og Katrine Zwicky. Foto: PR.

Søren Frid Optique i Roskilde bliver nu en del af den frivillige optikerkæde Nyt Syn. Ejerforhold, sortiment og service bliver der ikke ændret på, men skiftet betyder, at kunderne får tilbudt en række nye muligheder.

I snart 20 år har Søren Frid stået i spidsen for flere forskellige optikerbutikker i byen, og i juni 2014 åbnede han sin egen selvstændige optikerbutik, Søren Frid Optique. Den 1. december bliver forretningen en del af Nyt Syn, og Søren Frid mener, at det faglige fællesskab i kæden er en god investering.

– Nyt Syn er for mig det optimale fællesskab at være med i. Kæden er kendetegnet ved den samme høje kvalitet og faglighed, som jeg altid har stræbt efter i mit virke. Det er et kvalitetsstempel at være med i Nyt Syn, og samtidig giver fælles markedsføring og indkøb os solide fordele, fortæller Søren Frid.

Den 52-årige optiker glæder sig til at blive en del af et fagligt fællesskab, hvor han og de fire medarbejdere kan få sparring til den måde, de driver forretning på.

Søren Frid er forberedt på, at enkelte loyale kunder måske bliver nervøse for forandringen. Han er dog klar til at berolige dem og fortælle om de nye muligheder, kædefællesskabet giver kunden.

– Jeg har altid levet af at sætte kunderne i fokus, og det fortsætter vi med på akkurat samme måde. Nyt Syn er en frivillig kæde, og det betyder, at jeg stadig ejer og bestemmer over min forretning. Faktisk får kunderne nu endnu flere muligheder. Vi kan for eksempel udføre sundhedstjek i forbindelse med synsprøver, hvor vi screener for grå og grøn stær eller andre lidelser som forstadier til sukkersyge eller forkalkning (AMD) – blot ved at analysere øjnene, forklarer Søren Frid.

I forbindelse med overgangen til Nyt Syn i morgen, fredag den 1. december inviterer Søren Frid Optique alle interesserede fra Roskilde og omegn ind til et glas vin i løbet af dagen i forretningen på Algade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.