Anna Mee Allerslev trækker sig
Det Radikale Venstres spidskandidat i København, Anna Mee Allerslev trækker sig. Det sker efter den seneste tids møgsager.

Anna Mee Allerslev er Beskæftigelses-og integrationsborgmester i København og i den position lånte hun Københavns Rådhushal kvit og frit til sin egen bryllupsreception. Andre ville skulle betale en lejeafgift på 65.000 kroner. Efter kritikken kom frem i avisen BT har Anne Mee oplyst, at hun vil betale for leje af rådhushallen.

Men det var ikke eneste afsløring fra avisen,der også kunne fortælle, at borgmesteren sendte ikke færre end 84 spørgsmål til embedsværket angående afholdelse af bryllupsreceptionen.

Og i dag kom det så frem i BT, at Anna Mee Allerslev har forsøgt at bruge sin position som borgmester til at fremme en byggesag for en privat ven.

På Anna Mee Allerslev Facebook-profil er der lavet et opslag der bl.a. siger: “Beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev trækker sig og inviterer til pressemøde på Københavns Rådhus i dag onsdag den 25. oktober 2017 kl. 13.30”

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.