Beboer overraskede indbrudstyv
Mandag eftermiddag modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at der var sket et indbrud i en villa på Margrethevej i Hellerup.

Anmelderen var kommet hjem og havde overrasket indbrudstyven og forsøgt at tilbageholde ham. Men ved at bruge vold, lykkedes det indbrudstyven at slippe fri og stikke af til Hellerup Station, over skinnerne og videre væk.

Politiet kørte til stedet, men det lykkedes ikke at finde frem til gerningsmanden, der beskrives som værende mand af østeuropæisk udseende, 25-30 år gammel, 183 cm høj og muskuløs kropsbygning. Hans hår var kort og sort. Han var iført mørkt tøj og medbragte taske med koben og koster i form af forskellige elektronik. Han talte dansk.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.