Tilbud til børn og unge fra Næstved Sportsdykkerklub: Lær at snorkeldykke sikkert!
På et nyt kursus i Næstved Sportsdykkerklub, kan unge i alderen 10-15 år lære at dykke sikkert med snorkel. PRfoto: Næstved Sportsdykkerklub.

Næstved Sportsdykkerklub starter nu et snorkeldykkerhold op for børn og unge i alderen 10-15 år.

Holdet starter på lørdag den 4. november i Herlufsholm svømmehal. Her vil klubbens frivillige instruktør instruere i anvendelse af maske, snorkel og svømmefødder. Interesserede mødes omklædt 8.45 i svømmehallen.

Kurset vil have undervisning hver anden lørdag fra kl. 9-10 frem til sidst på foråret, hvorefter eleverne vil være certificerede CMAS Snorkeldykkere. Certifikatet er anerkendt i hele verden, og lærer børnene at snorkle korrekt på f.eks. en udlandsrejse. Certifikatet er også et godt springbræt for dem som ikke er helt gamle nok til flaskedykkercertifikat.

Kurset har en pris af 700 kr., inkl. juniormedlemsskab af klubben frem til udgangen af 2018. Når man har gennemført kurset har man mulighed for at komme i svømmehallen onsdag og lørdag, for at forbedre sine teknikker og færdigheder.

Eleverne skal selv medbringe maske og snorkel. Svømmefødder kan lånes i svømmehallen.

Interesserede kan finde mere information om Næstved Sportsdykkerklub her og hvis man vil vide mere om kurset, kan man kontakte klubbens instruktør Morten på enten mail: mortenfirst@gmail.com eller telefon 24797141.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.