28. marts 2024

Der er de almindelige ‘kedelige’ partinavne som Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance og Venstre – men også mere farverige og fantasifulde navne som: Valgfest med mexicansk tema og Regnbuefolket Befri Christiania på listen over partier og lister, som man kan stemme på ved regionsvalget i Region Hovedstaden.

Den 21. november er der kommunal- og regionsvalg og der kan vælges mellem 351 kandidater fordelt på 32 kandidatlister. Der skal vælges 41 medlemmer til regionsrådet.

Udover de almindeligt kendte partier, er der også lister og partier som Feministisk Initiativ, Hampepartiet, Stram Kurs, Kommunisterne, Tryghedslisten, Lavere Skatter og Afgifter, En Død Hest og Dovne Robert.

Også den “falske markis” V. Marcel Sade – født Jørgen Vase Schmidt, der i starten af 60’erne førte sig frem som hovedrig adelsmand, men senere endte med fængselsdom for bedrageri er at finde blandt kandidaterne til Regionsrådsvalget.

Hele listen over partier og kandidater ved Regionsvalget til Region Hovedstaden kan ses her.

1 thought on “Valgfest med mexicansk tema eller Liberal Alliance? – Se hvem du kan stemme på til regionsvalget i Region Hovedstaden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.