20-årig overfaldet med spark og slag – nu søger politiet vidner
Foto: Rigspolitiet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner til et voldsomt overfald på en 20-årig mand lørdag morgen på Østre Ringvej i Næstved.

Den 20-årige var klokken 06.30 på vej til stationen, da han ved vandtårnet på Østre Ringvej i Næstved blev kontaktet af to mænd af anden etnisk baggrund end dansk. De steg ud fra en sølvgrå stationcar og spurgte, om den 20-årige havde cigaretter og penge. Men før han nåede at svare, slog de med knytnæve i ansigtet på den 20-årige. De sparkede også, og det var først, da vidner råbte op, at de to gerningsmænd stoppede volden og kørte derfra.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der enten har set overfaldet eller var i nærheden af Østre Ringvej og vandtårnet lørdag morgen i tidsrummet mellem 6.00 og 7.00. Har nogen set den sølvgrå stationcar i dette tidsrum, vil politiet også gerne høre om det. Politiet kan kontaktes på 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.