Bandekonflikt: 18-årig anholdt med skarpladt revolver
En 18-årig mand fremstilles i dag i grundlovsforhør efter han i går blev taget af politiet med en skarpladt revolver på sig.

Anholdelsen skete ved 20-tiden efter en anmeldelse om, at en mand i Sakskøbing muligt var i besiddelse af en pistol. Flere politipatruljer blev sendt til byen, og på Møllevej fik politibetjentene fat i den pågældende, den 18-årige mand.

Da han blev visiteret, fandt politibetjentene ganske rigtigt en revolver med ammunition og ca. 100 gram hash, og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af straffeloven og lov om euforiserende stoffer.

Den 18-årige har forbindelse til bandemiljøet samt den igangværende bandekonflikt og fremstilles fredag i grundlovsforhør i retten i Nykøbing F. med krav om varetægtsfængsling.

Taget med kniv
En times tid tidligere anholdt politiet en anden mand, som også var i besiddelse af et våben. Det skete ved 19-tiden efter en anmeldelse om, noget uro ved Rema1000 i Søndergade i Sakskøbing. Her stod en ophidset og aggressiv mand med en kniv.

Det var en 34-årig mand fra byen, som smed kniven fra sig, inden politiet ankom til stedet. Den 34-årige blev anholdt klokken 19.15 uden dramatik, og han blev sigtet for overtrædelse af knivloven og afhørt af politiet, inden han blev løsladt igen en time senere.

Synligt tilstede
Politiet er meget synligt til stede i Nykøbing F. og i Sakskøbing som følge af den seneste tids konflikter mellem personer med relation til rockergrupperne Mongols eller Satudarah og det gjorde, at politiet hurtigt kunne skride til anholdelse af to personer.

123456789

Skriv et svar