Heldig spiller har vundet næsten 47 millioner kroner
En heldig lotto-spiller fra Vordingborg er netop blevet næsten 47 millioner kroner rigere.

Kun 4 uger inde i det nye Vikinglotto er det lykkes en heldig spiller fra Vordingborg at ramme de 6 rigtige vindertal og det rigtige Vikingtal og dermed udløse 1. præmiepuljen på præcis 46.935.221 kroner.

Den heldige vinder, der er blevet mangemillionær, har købt sin kupon hos Guldbageren/ Døgnkiosk, Volmersgade 21, 4760 Vordingborg. Så hvis man har købt en Vikinglottokupon sammen med sit morgenbrød, er det en god idé at få tjekket sin kupon.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen, men når vi gør, vil vedkommende blive tilbudt millionærrådgivning, som alle spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner gør.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.