28. marts 2024

Jægerspris Slot danner i dag rammen om et stort middelaldermarked. Foto: Bococo <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.en">(CC BY-SA 3.0)</a>

Jægerspris Slot er kulissen ved lørdagens middelaldermarked. Foto: Bococo (CC BY-SA 3.0)

I dag danner slotsgården og parken ved det smukke Jægerspris Slot rammen om et stort middelaldermarken med masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Udover boder med alle mulige varer til salg, vil der være gøgl, musik falkonér-opvisning, bueskydning og meget mere. Hvis man har lyst, kan man lære lege fra middelalderen, klappe dyr, lære om alskens sygdomme og deres behandling, samt møde kirkereformatoren Martin Luther og kong Chrstian den 2. med sin unge dronning Elisabeth.

Markedet foregår fra klokken 11 – 16 og der er gratis adgang til markedet i slotsgården parken og Hvis man får lyst til at se selve slottet og dets museum, så er der i dagens anledning reduceret pris på indgangen.

Det er Frederikssund Provsti, der i samarbejde med Kulturhuset Rejsestalden, Grevinde Danner Gruppe, Jægerspris Amatør Scene og Kong Frederik den Syvendes Stiftelse, står bag arrangementet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.