Fint besøg til velbesøgt grundlovsfest i Dianalund
Den Socialdemokratiske formand Mette Frederiksen var blandt talerne. Foto: Morten Sundgaard

Igen i år lagde Dianalund hus til en flot og velbesøgt Grundlovsfest ved Borgerhuset.

Og igen var det lykkedes arrangørerne at hente fire toppolitikere ind til det store arrangement. Mette Frederiksen (S), Simon Emil Ammitsbøl (LA), Pia Olsen Dyhr (SF), og Stig Grenov (KD) holdt alle deres grundlovstale i byen, hvilket også betød at de landsdækkende medier var mødt talstærkt op.

Dagens startede med fællessang og andagt, og herefter kom Mette Frederiksen på som den første taler. Udover grundlovstalerne bød festen også på live musik fra det lokale band ”Guffes corner” og mad fra den lokale slagter Henrik Jørgensen.

Som vanligt var Kim Larsens tivoli også tilstede, og sørgede for underholdningen til børn og barnlige sjæle.

Ved middagstid var der optog med op imod 100 veteranbiler, den ene flottere end den anden.

Både de lokale foreninger og politiske partier havde vær især en stand på plænen, og ved 14-tiden mødtes flere af Sorøs kommunalpolitikere i en direkte duel, med Poul Erik Skammelsen som ordstyrer. Her debatterede man bla. planerne om en kommende Tersløse omfartsvej, og planer om nye boligbyggerier i Dianalund, på et 10 hektar stort område, som Sorø Kommune netop har erhvervet sig.

This slideshow requires JavaScript.

123456789

Skriv et svar