17-årig sigtet: Kørte i efterlyst bil
Kort før klokken 11 tirsdag formiddag standsede politiet en personbil på J. Th. Lundbyesvej i Kalundborg fordi bilen var efterlyst på grund af et mystisk ejerforhold.

I bilen sad to unge mænd på 17 år fra Kalundborg. Føreren blev sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet sig et kørekort. Det blev han sur over og hidsede sig så meget op, at politiet nogle få minutter måtte lægge ham i håndjern, indtil han var faldet til ro.

Bilens nummerplader blev inddraget fordi den registrerede ejer ikke kendte noget til ejerskabet af det pågældende køretøj. Bilejeren havde på et tidspunkt tabt nogle personlige dokumenter, som måske var blevet brugt i forbindelse med anskaffelsen og indregistreringen af den pågældende personbil. Med baggrund i denne anmeldelse fra den registrerede ejer havde politiet efterlyst bilen.

Politiet skal nu forsøge at finde ud af, hvilken rolle de to 17-årige har i denne sammenhæng, før der tages stilling til, om de to unge mænd eventuel skal sigtes for yderligere.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.