Politiet efterlyser vidner til groft røveri i Brøndby
Københavns Vestegns Politi søger vidner til et groft røveri torsdag den 4. maj kl. ca. 14.20, hvor en udenlandsk mand under trussel med en pistol blev frarøvet et stort kontant pengebeløb.

Manden var passager i en hvid Nissan Qashqai og da køretøjet holdt stille i krydset Mosebjergvej/Venusstien i Brøndbyernes Haveby, afdeling 4, blev forurettede overfaldet af to mænd, som truede ham med en pistol og et slagvåben til at udlevere pengene.

Forurettede satte sig voldsomt til modværge, hvilket resulterede i, at han mistede det yderste led af venstre ringfinger og blev kørt over af bilen. Efter røveriet forsvandt føreren af den hvide Nissan Qashqai og de to gerningsmænd fra stedet.

– Der er tale om et særdeles groft røveri og vi håber at vidner til episoden kan hjælpe efterforskningen videre, siger politikommissær Ole Nielsen.

Muligt vidne i hvid varevogn
Politiet er især interesseret i at tale med føreren af en mindre hvid varevogn, som ifølge forurettede kan have set noget, idet den ene af gerningsmændene angiveligt truede dette vidne til at køre videre.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon 43861448.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.