Hjulbolte løsnet på flere biler

Arkivfoto: Counselling / Pixabay


Mandag eftermiddag klokken 15.41 kontaktede en 46-årige fra Jystrup på Midtsjælland politiet og fortalte, at hjulboltene på det ene forhjul af hendes bil var skruet af og lå på jorden, medens hjulbolte på bilens øvrige hjul var løsnet.

Bilen havde stået på Hvalsø Station siden i torsdags.

Hun havde opdaget det, inden hun kørte i bilen fra stedet, og havde tilkaldt autohjælp for at få påmonteret hjulboltene igen.

Medarbejderen fra autohjælpsfirmaet havde oplyst hende om, at flere andre biler torsdag havde været udsat for noget lignende på samme parkeringsplads. Der er ingen oplysninger om eventuelle gerningmænd.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket nogen i færd med at løsne hjulbolte på bilerne eller andet usædvanligt på parkeringspladsen i løbet af torsdag d. 4. maj. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.