91-årig udsat for forsøg på tricktyveri

Fredag formiddag kort efter klokken 11 bankede det på døren hos en 91-årig kvinde på hendes bopæl på Slotshaven i Slagelse.

En mand og en kvinde på ca. 30 år blev lukket ind under påskud af, at den 91-årige skulle skrive under på nogle papirer, hvilket ikke var rigtigt. Heldigvis var der flere vidner på stedet, som greb ind og fik smidt de to personer ud af den 91-åriges bolig og fik alarmeret politiet.

De uønskede gæster beskrives som østeuropæiske af udseende, ca. 30 år, almindelige af bygning, sort hår, brun hud. Ingen af dem talte dansk. Der var også en tredje person indblandet – en mand, som kørte i en sort BMW, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.