To unge mænd sigtet for at have amfetamin

En politipatrulje standsede klokken et natten til lørdag en bil på Holmegaardsvej i Fensmark.

Føreren var en 21-årig mand fra Næstved, og med i bilen var også en 22-årig mand fra Fensmark. Den 21-årige fører virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand. De nummerplader, der sad på bilen, var stjålet, og bilen var derfor ikke hverken indregistreret eller forsikret. Derfor blev den 21-årige også sigtet for tyveri og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring. Da betjentene undersøgte bilen, fandt de en pose med 46,2 gram amfetamin.

Både den 21-årige og den 22-årige blev anholdt og de blev begge afhørt på politistationen i Næstved, inden de blev løsladt senere lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.