Pige tvunget ind i bil og udsat for krænkelser – ung mand anholdt
Arkivfoto: ninocare / Pixabay

Politiet har anholdt en 20-årig mand, som sigtes for blufærdighedskrænkelse mod en 16-årig pige i Slagelse mandag aften.

Den 16-årige pige var ved 22-tiden på vej hjem. Da hun passerede Østerbro i Salgelse blev hun standset en 20-årig mand i en varebil. Manden tvang hende ind i bilen og kørte hende til en parkeringsplads.

I 30-60 minutter blev den 16-årige pige befamlet, mens manden blandt andet sagde, han ville have sex med hende. Hun gjorde modstand, så planen mislykkedes for manden, og til slut kørte han hende tilbage til et supermarked, hvor hun bad om at blive sat af.

Da hun kom hjem, fortalte hun sin far, hvad der var sket, og de kontaktede politiet klokken 1.04. Senere på natten, da klokken var 3.08, blev den 20-årige mand anholdt på sin bopæl. Han bliver nu sigtet for blufærdighedskrænkelse, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

123456789

Skriv et svar