Fire mænd fængslet efter politiaktion i Helsinge
Onsdag eftermiddag og aften gennemførte Nordsjællands Politiog en koordineret aktion mod en række adresser i Helsinge. I den forbindelse blev fire mænd, som mistænkes for at være involveret i nogle af den senere tids uroligheder, anholdt.

De fire har i løbet af i dag, torsdag, været fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre. Den ene er sigtet for grov vold, mens de tre øvrige er sigtet for forsøg på grov vold, våbenbesiddelse samt besiddelse af euforiserende stoffer. Alle fire er blevet varetægtsfængslede i fire uger.

– De episoder, vi har set i Helsinge er helt uacceptable. Borgerne skal være trygge ved at færdes i deres by. Derfor er det også tilfredsstillende, at vi nu har fået varetægtsfængslet nogle af de personer, som vi mener, er medvirkende til urolighederne, siger chefpolitiinspektør Magnus Andresen, Nordsjællands Politi.

Han understreger, at anholdelserne og varetægtsfængslingen af de fire mænd ikke betyder, at Nordsjællands Politi drosler ned på sit fokus på Helsinge.

– Vi fortsætter vores arbejde, herunder den forøgede patruljering, ligesom vi også har en omfattende efterforskning af sagerne i gang, siger Magnus Andresen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.