46-årig mistænkes for overgreb mod flere børn i daginstitution
Arkivfoto: laterjay / Pixabay

En 46-årig mand er mistænkt for, at have begået overgreb mod flere børn i en daginstitution i Albertslund og i forbindelse med mandens frivillige arbejde i en spejderklub i Brøndby.

Manden har siden den 17. marts har siddet varetægtsfængslet og han har under afhøring fortalt om en række øvrige overgreb. I alt har Københavns Vestegns Politi på nuværende tidspunkt identificeret 24 børn, som kan have været udsat for seksuelt misbrug. I de fleste af tilfældene, har der angiveligt været tale om blufærdighedskrænkelser eller anden kønslig omgang.

Overgreb i daginstitution og spejderklub
Overgrebene er angiveligt fundet sted både på mandens job i en daginstitution i Albertslund og i forbindelse med mandens frivillige arbejde i en spejderklub i Brøndby.

– Vi står med en meget alvorlig sag. Vi har derfor nedsat en gruppe af dedikerede efterforskere og nogle af Danmarks mest rutinerede videoafhørere, for at komme til bunds i dette sagskompleks. Samtidig er vi i et meget tæt samarbejde med de kommunale myndigheder, spejderne og Børnehus Hovedstadens psykologer, siger efterforskningslederen i sagen, politikommissær Ole Nielsen.

Politiet holder møder med forældrene
Københavns Vestegns Politi har i samarbejde med kommunen og spejderklubben afholdt en række orienteringsmøder for forældrene til de muligt misbrugte børn – senest i går aftes.

– Samtidig håber vi på forståelse for, at der er en række detaljer, vi ikke kan fortælle om offentligt, af hensyn til de muligt forurettede børn, lige som der forsat er en del af forholdene, der er omfattet af de dobbeltlukkede døre fra sagens start. Men vi har håb om, at vi kan få denne sag fuldt afdækket – blandt andet fordi den sigtede har valgt at samarbejde med vores efterforskere, siger Ole Nielsen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.