Lettisk mand dømt: Forsøgte at indsmugle 11 kg hash
Arkivfoto: Rolf Larsen
Arkivfoto: Rolf Larsen
En lettisk mand blev søndag dømt for indsmugling af godt 13 kg hash.

En medarbejder fra SKAT standsede lørdag klokken 11.40 den lettiske mand, da han kom kørende i bil i Rødby Havn. SKATs medarbejder fandt, at der var noget som virkede mistænkeligt ved bilen, og tilkaldte derfor politiet.

Det viste sig at være med god grund, for der blev fundet godt 13 kg hash i særligt indrettet rum i bilen.

Den lettiske mand, der er 26 år gammel, blev anholdt. Søndag blev han fremstillet ved Retten i Nykøbing F., hvor han fik en straksdom på et års fængsel og 6 års udvisning af Danmark. Desuden valgte retten at konfiskere hans bil.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.