Politiet efterlyser mand for vold mod 13-årig skoleelev
(Københavns Vestegns Politi)
(Københavns Vestegns Politi)

Københavns Vestegns Politi har valgt at offentlggøre overvågningsbilleder af en mand, som ifølge politiet har begået vold mod en 13-årig dreng på Gadehaveskolen i Høje Taastrup.

Voldsepisoden fandt sted den 19. januar i år, da manden indfandt sig på skolen, hvor han skubbede den 13-årige dreng i brystet og tildelte ham flere slag i ansigtet.

En person allerede sigtet
Politiet har efterforsket sagen siden og det er lykkedes at finde den mand, som voldsmanden fulgtes med. Denne mand er nu sigtet for medvirken til vold og trusler – og derfor sløret på overvågningsvideoen, der kan ses i bunden af denne artikel.

Til gengæld er det endnu ikke lykkedes politiet at fastlægge identiteten på manden, der slog den 13-årige.

– Derfor offentliggør vi nu billederne og håber at offentligheden kan hjælpe os med at identificere voldsmanden, siger efterforskningsleder Jacob Ulrich Krogh

Manden beskrives som: ca. 25-30 år, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, mellemøstlig af udseende, brun i huden, kort sort hår, sort fuldskæg, på gerningstidspunktet iført sort eller mørkeblå dunjakke, grå bukser og sorte sko.

Københavns Vestegns Politi hører gerne fra personer, som kan genkende manden, eller i øvrigt har informationer i sagen. Politiet kan kontaktes hele døgnet på telefon 43861448.

123456789

Skriv et svar