Røveri mod Q8-tank i Værløse

En knivbevæbnet mand røvede Q8 på Ballerupvej i Værløse. Foto: Google Streetview.

En knivbevæbnet mand røvede Q8 på Ballerupvej i Værløse. Foto: Google Streetview.


En knivbevæbnet mand røvede torsdag aften kort efter klokken 19 Q8-tanken på Ballerupvej i Værløse.

Røveren kørte ind på tankområdet i en lyseblå Ford Ka og parkerede lige foran indgangen til butikken. Herefter gik han ind i butikken, hvor der ikke var andre end en medarbejder og hen til kassen hvor han med en mindre køkkenkniv truede medarbejderen til at åbne kassen. Herefter tog røveren selv sedler og mønter fra kassen og lagde dem i lommen, hvorefter han gik ud af butikken og kørte væk i bilen.

Ifølge Nordsjællands Politi var udbyttet af røveriet på 1.500 – 2.000 kroner.

Røveren beskrives som værende mand, dansk af udseende, 30-40 år, 170-180 cm, almindelig kropsbygning og hvid hudfarve. Han talte dansk og var iført sort hættetrøje, sort halstørklæde/halsedisse, sort jakke med hvidt logo på forreste venstre side, blå jeans, hvide sko med røde snørrebånd. Røveren medbragte en hvid stofpose med noget rødt på og var bevæbnet med en sort urtekniv med gule striber og ca. 10 cm blad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.