Mand forsøgte at hive dreng ind i varevogn
En 10-årig dreng blev mandag aften forsøgt hevet ind i en hvid kassebil.

Episoden fandt sted klokken 18.05 på Parkvej i Viby ved Roskilde.

Kassebilen kørte op på siden ad drengen og føreren forsøgte at hive ham ind i bilen. Drengen skreg op og slog fra sig, hvorefter han kom fri og løb hjem til sin familie, der straks tilkaldte politiet.

Manden beskrives som: Mørkhudet mand, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, mørkt brunt glat hår, iført sort jakke, sorte bukser med lommer på siden, sorte læderhandsker og sorte sko. Han havde en hvid hockeymaske på.

Bilen beskrives som muligt en Renault Kangaroo eller ”transporter”, muligvis med udenlandske nummerplader og to sorte streger på siden af bilen.

Politiet forsøgte at finde frem til bilen uden held.

Hvid kassevogn passerede langsomt forbi dreng
Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man senere på aften fik en anmeldelse om, et mistænkeligt forhold i Lille Skensved ved Køge, der kan minde om episoden i Viby.

En ældre hvid Renault varebil uden reklamer på siden og formentlig på størrelse med en model Traffic passerede ved 16.30-tiden en 11-årig dreng, der gik på Uglevænget.

Bilen kørte langsomt forbi drengen, og føreren, der var alene i bilen, kiggede sig omkring. Han foretog sig ikke yderligere.

Politiet ved ikke, om der er sammenhæng mellem de to hændelser fra henholdsvis Viby og Lille-Skensved, men det indgår naturligvis i efterforskningen i lighed med efterforskningen af andre sager, der ligner de to ovennævnte fra Jyllinge, Hvalsø og Kirke Hyllinge.

123456789

Skriv et svar