26-årig mand var utilfreds med sagsbehandlingen
En 26-årig mand fra Mern var godt og grundigt utilfreds med sagsbehandlingen, da han mandag formiddag mødte op på jobcenteret i Vordingborg.

Manden havde et forbud mod at komme på jobcenteret, så personalet bad ham om at forlade stedet. Det gjorde dog kun den 26-årige mere aggressiv, hvilket resulterede i, at han begyndte at sparke til jobcenterets interiør.

Personalet tilkaldte politiet og en patrulje kom hurtigt frem til jobcenteret, hvor betjentene fik manden ud fra jobcenteret, hvorefter han blev anholdt for at forstyrre den offentlige orden.

Politiets indblanding gjorde dog ikke den 26-årige mindre utilfreds og han begyndte at komme med skældsord og trusler til betjentene. Han blev derfor også sigtet for trusler mod politiet, hvorefter han fik nogle timer i detentionen til at falde til ro. Han blev løsladt igen i løbet af eftermiddagen.

123456789

Skriv et svar