Tricktyve slog til mod ældre dame i Føtex
En 75-årig dame blev udsat for tricktyveri, da hun var ude og handle i Føtex.

Damen kontaktede klokken 14.40 torsdag eftermiddag politiet og fortalte, at hun netop havde været udsat for tricktyveri.

Hun havde stået ved køleafdelingen i Føtex på Herlev Hovedgade, da en mand og en kvinde kom hen og stillede sig tæt på hende, mens hun lænede sig ind over kølemontren. Kort tid efter opdagede damen, at hendes pung ikke længere var i tasken.

De to gerningsmænd beskrives som:
A: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 20-25 år, 170-175 cm. høj, kraftig af bygning og havde tyndt, sort, kort hår og høje tindinger, ligesom manden havde mørke øjne og mørke øjenbryn. Han var iført en mørkeblå trekvartlang vindjakke.

B: Kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, 20-25 år, 155-160 cm. høj, almindelig af bygning med sort, langt og kraftigt hår, som var sat op i en hestehale og havde ligeledes mørke øjenbryn. Kvinden var iført en mørk jakke, med et bælte omkring livet.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til Claus Stamp på telefon 72 58 74 13, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.